Home

De Kargro Groep

Wij werken toe naar een duurzame toekomst voor de gehele bandenindustrie 

De Kargro Groep, opgericht in 1968, is een toonaangevende speler binnen de internationale markt van duurzame bandenverwerking. De groep, bestaande uit 4 dochterondermingen, richt zich volledig op het circulair verwerken van gedemonteerde vrachtwagen- en personenwagenbanden met als doel de realisatie van een duurzame toekomst voor de algehele bandenindustrie. 

80.000

80.000 ton CO2-besparing per jaar.

Circulaire verwerking van banden

De Kargro Groep investeert al vele jaren in techniek, methodiek en de operationele infrastructuur voor de verwerking van gedemonteerde banden en biedt daarmee haar klanten de beste service, producten en toegang tot een wereldwijd bedrijfsnetwerk.

De Kargro Groep hanteert een tweevoudige aanpak voor de circulaire verwerking van banden. Bij de eerste benadering ligt de focus op het maximale uit het leven van een band halen door de band te keuren voor hergebruik of voor het aanbieden als karkas voor bandenvernieuwing, wat zowel in onze eigen vernieuwingsfabrieken of bij andere bandenvernieuwers mogelijk is. De tweede benadering bestaat uit het terugwinnen van de waardevolle grondstoffen uit verwerkte banden om een blijvend hergebruik te garanderen.

Duurzaamheid in de kern

De Kargro Groep wil een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame toekomst op basis van waardegedreven, circulaire producten en technologieën. Vooruitlopend op de toenemende, wereldwijde vraag naar zowel loopvlakvernieuwingsdiensten als verwerkte grondstoffen, investeert de Kargro Groep consequent in procesinnovatie en de uitbreiding van haar verwerkingscapaciteit.

Met duurzaamheid als kernvoorwaarde, bedient de Kargro Groep een netwerk van wereldwijde klanten middels kwalitatief hoogstaande producten en diensten. Buiten de operationele werkzaamheden vertrouwt de Kargro Groep intensief op haar samenwerking met toonaangevende bandenproducenten, specialisten en universiteiten om de kwaliteit van producten en diensten te garanderen. 

Huidige vacatures

In deze rubriek vind je al onze huidige vacatures. Heb je vragen of wil je voor een andere functie solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via info@kargro.nl.

#Tyres
#Logistiek
#Team
#Ontwikkeling
#Drivers
#Onderwijs
#Wetenschap
#Werk
Contact
Vianen, Utrecht, NL
Keurmeester - Lintire
Solliciteren
Vianen, Utrecht, NL
Containerchauffeur - Lintire
Solliciteren
Vianen, Utrecht, NL
Allround onderhoudsmonteur - Lintire
Solliciteren
Nederweert, NL
Ploegleider Productie - Kargro Recycling
Solliciteren